Matti T Rajala
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
25.11.2021

Koronavaalit

 Kuntavaalit lähestyy kovaa kyytiä. Nyt käydään vielä sellaisia aikoja että kunta vaalikampanjat tulevat suuntautumaan sosiaaliseen mediaan, lehtikirjoituksiin ja varmasti luukutukseen. myös rahalla tulee olemaan näissä vaaleissa iso merkitys (kenellä on enemmän pätäkkää on mahdollisuus suurempaan markkinointiin). Näillä vaaleilla tulee olemaan myös suuri merkitys sillä ketkä ottavat iskun vastaan korona-ajan jälkeen…

 Kuntavaalit lähestyy kovaa kyytiä. Nyt käydään vielä sellaisia aikoja että kunta vaalikampanjat tulevat suuntautumaan sosiaaliseen mediaan, lehtikirjoituksiin ja varmasti luukutukseen.

myös rahalla tulee olemaan näissä vaaleissa iso merkitys (kenellä on enemmän pätäkkää on mahdollisuus suurempaan markkinointiin).

Näillä vaaleilla tulee olemaan myös suuri merkitys sillä ketkä ottavat iskun vastaan korona-ajan jälkeen ja millaisella ajattelutavalla sen pystymme ottamaan. Nyt olemme saaneet valtiolta erilaisilla korona avustuksilla helpotusta ettei se suurin isku tule suoraan kuntaan ja siten jouduttaisiin esim. vaikka lomauttamaan henkilöstöä.

Mutta vaikka en halua koskaan piruja maalata seinille emme kuitenkaan voi tähän tuudittautua. Meille tulee olemaan haasteina korona-ajan jälkeiset tilanteet ja se miten me pystymme pitämään palvelujemme kunnossa ja pitämään huolta siitä ettei se laskun maksaja ole lapset, nuoret ja kunnan henkilöstö ja samalla meille tulee mahdollisen sote uudistuksen tuomat haasteet.

Ajattelutavalla me pääsemme vaikka mihin. Jos ajattelemme kunnan viihtyisyyttä ja vetovoimaisuutta, niin silloin se lähtee siitä millaiset palvelut meillä on, myöskin millaista huolta me pystymme pitämään oman kunnan työntekijöistä ja miten hyvin me pystymme ennaltaehkäisemään ongelmien muodostumista.

Itse näen tulevaisuuden Pöytyän sellaisena missä me pidämme huolta koko kunnasta ja kaikista kuntalaisista, niin työntekijöistä kuin sen asukkaistakin. Näen myöskin sen että ensin meidän täytyy lähteä parantamaan omaa sisäistä toimintaamme avoimemmaksi ja läpinäkyvämmäksi.

Olen nyt ollut kohta neljä vuotta valtuutettuna ja se on lyhyt aika jos katsoo vaikka puoluetoverini rupeamaa, mutta on ollut erittäin opettava sellainen.

Jos nyt joku lukee, että jaahas nyt on vaalityö alkanut, niin olet aivan oikeassa. Vaalityö on alkanut ja nyt käymme vaaleja juuri näillä alustoilla koska toreille emme pääse covid-19 takia.

Kiitos ja anteeksi. Pysykää terveinä.

Matti Rajala (vas)

Takaisin etusivulle