Matti T Rajala
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
24.10.2021

Matti

Olen ammatiltani veneenrakentaja, olen urani tehnyt Nauticat Yachts Oyssä. Siellä tuli oltua 20 vuotta kunnes yritys ajautui konkurssiin toukokuussa 2018. Tämän jälkeen minulla on ollut erilaisia pätkätyösuhteita. Olen viiden täysi-ikäisen lapsen 49 vuotias isä ja kahden ihanan vilkkaan pojan isoisä. Olen Teollisuusliiton ay-aktiivi, mihin kuuluu Turun puuseppäin ammattiosaston puheenjohtajuus, Teollisuusliiton…

Olen ammatiltani veneenrakentaja, olen urani tehnyt Nauticat Yachts Oyssä. Siellä tuli oltua 20 vuotta kunnes yritys ajautui konkurssiin toukokuussa 2018. Tämän jälkeen minulla on ollut erilaisia pätkätyösuhteita.

Olen viiden täysi-ikäisen lapsen 49 vuotias isä ja kahden ihanan vilkkaan pojan isoisä.

Olen Teollisuusliiton ay-aktiivi, mihin kuuluu Turun puuseppäin ammattiosaston puheenjohtajuus, Teollisuusliiton varajäsenyys ja Varsinais-Suomen Teollisuuden Vaikuttajien puheenjohtajuus. Olen myös toiminut Pöytyällä nyt ensimmäistä kautta kuntavaltuutettuna ja sivistyslautakunnan jäsenenä (kiitos äänestäjien.)

Arvoiltani olen oikeudenmukainen ja mielestäni ihmisellä on oltava sama ihmisarvo, riippumatta ihmisen ulkomuodosta, kansalaisuudesta, uskonnosta tai siitä minkälainen on ihmisen varallisuus.

Kaikki ovat samanarvoisia, tai näin ainakin pitäisi olla.

Takaisin etusivulle